200123_BarbaraTrienenPhoto_ICS_SfeerfotografieRotterdam_dec220099

Young Professional Programma

Vijf jaar kennis en ervaring opdoen in slechts drie jaar: dat kan alleen met ons Young Professional Programma op maat!

200123_BarbaraTrienenPhoto_ICS_SfeerfotografieRotterdam_dec220099

Speciaal voor jou

Door een afwisselend programma en intensieve begeleiding doe dus je in drie jaar tijd voor wel vijf jaar aan kennis en werkervaring op.

We realiseren ons dat een dergelijk programma niet uniek is. En toch is dit anders!

Dat heeft te maken met een paar zaken: al onze opdrachtgevers, en dus jouw projecten, zijn organisaties in het maatschappelijk vastgoed. Je doet dus ervaring op in het vastgoed binnen het sociaal domein. Het belangrijkste verschil? Dit programma wordt op MAAT gemaakt voor JOU!

Ontwikkeling op maat

De basiselementen zijn voor iedere deelnemer dezelfde: je komt in dienst bij ICSinterim Dit is een volwaardig dienstverband, mรฉt alle bijpassende arbeidsvoorwaarden. 80% van de tijd werk je actief bij een gemeente, schoolbestuur, onderwijs- of zorginstelling. De overige 20% van je werkweek werk je binnen ons eigen adviesbureau ICSadviseurs. Je krijgt dan een volledig op jouw afgestemd opleidings- en coachingsprogramma.

Assessment

We nemen met jou een assessment af, dat inzicht geeft in het niveau van jouw โ€˜zachtereโ€™ competenties.ย  Het resultaat van de assessment ondersteunt de beoordeling van de geschiktheid voor het project en biedt tevens het vertrekpunt voor het ontwikkelplan dat wij bij een indiensttreding opstellen.

200123_BarbaraTrienenPhoto_ICS_SfeerfotografieRotterdam_dec220099
200123_BarbaraTrienenPhoto_ICS_SfeerfotografieRotterdam_dec220099

Coaching

Je krijgt vanuit ICSinterim een coach. Deze gesprekken zijn bedoeld voor de vakinhoudelijke begeleiding gedurende de periode van inzet. De coach en jij ontwikkelen samen jouw ontwikkelplan. Vanzelfsprekend speelt ook jouw opdrachtgever een rol: welke ontwikkeling heb jij nodig om in het project goed te kunnen adviseren.

 

Meedoen kan na een opleiding:

  • Bestuurskunde
  • Bouwkunde
  • (Technische) Bedrijfskunde
  • Vastgoed en Makelaardij
  • Facility management