200123_BarbaraTrienenPhoto_ICS_SfeerfotografieRotterdam_dec220094

Het Young Professional Programma van ICSinterim

Een vliegende start in maatschappelijk vastgoed, mede mogelijk gemaakt door u!

Opleidings- en coachingsprogramma

Elke deelnemer aan het Young Professional Programma krijgt een uitgebreid opleidings- en coachingsprogramma aangeboden. Dit bestaat deels uit opleidingsdagen, waaronder ICSbasics (over alle facetten van huisvestingsadvisering binnen het maatschappelijk veld), ICSadviesvaardigheden, ICS Summerschool en een E-learning portal.

 

Daarnaast krijgt de Young Professional vanuit ICSinterim een coach toegewezen, die de ontwikkeling van de Young Professional gedurende de gehele periode van inzet monitort, stimuleert en waar nodig bijstuurt. Het ontwikkelplan stellen we gezamenlijk op naar aanleiding van een assessment.

Tijdens de periode van inzet, evalueert de coach samen met u en de medewerker de voortgang van de ontwikkeling en stellen we eventueel het ontwikkelplan bij.

Zo ontstaat er een duidelijke cyclus van begeleiding en opleiding waarbinnen de ontwikkeling van de Young Professional centraal staat én waarbij kwaliteit van uw werkzaamheden is geborgd.

 

Dienstverband

De Young Professional komt in dienst bij ICSinterim en gaat op basis van een maatschappelijk tarief bij uw organisatie aan de slag.

Helpt u mee getalenteerde jonge mensen een vliegende start te geven in de wereld van maatschappelijk vastgoed?